Hijs moeiteloos en veilig uw producten met in Nederland gefabriceerde hijsbanden. Savix levert duurzame, hoogwaardige hijsbanden voor eenmalig en meervoudig gebruik.

UW HIJSBANDEN UIT VOORRAAD GELEVERD

Savix produceert graag hijsbanden voor u op voorraad. We ondersteunen u met de monitoring van het verbruik en leveren op afroep uit, op elk gewenst moment en naar elke gewenste locatie. Hierdoor spreidt u inkoopinvesteringen en loopt u geen risico’s bij mondiale supply chain-verstoringen.

Meer over Toepassingen
COMPLEET ASSORTIMENT, ONGEËVENAARDE MAATWERKMOGELIJKHEDEN

Savix beschikt over een breed standaardassortiment aan hijsbanden voor de staal- en timmerindustrie. Van eindeloze hijsbanden en one way slings tot herbruikbare hijsbanden. Onze hijsexperts adviseren u graag over de juiste hijsmiddelen.

Met geavanceerde, state-of-the-art productielijnen voorzien we u ook snel van maatwerk hijsbanden die exact voldoen aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om hijsbanden met afwijkende lengtes, hijsbanden voor extreem zware producten of hijsbanden met een opdruk.

  • DUURZAME PRODUCTIE IN NEDERLAND
  • HOGE VOORRAADCAPACITEIT
  • SNELLE LEVERTIJDEN
  • DESKUNDIG HIJSADVIES
Ontvang een vrijblijvende offerte

Zet ook de eerste stap naar duurzame, in Nederland geproduceerde hijsbanden van toonaangevende kwaliteit. Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Savix Transsupply B.V.

Zeppelinstraat 3
3846 CL Harderwijk
The Netherlands