De beste hijsbanden en een deskundig hijsadvies voor uw staal- of metaalbedrijf

Als metaalbedrijf bent u vooral bezig om goede producten af te leveren. U wilt zich daarbij geen zorgen maken over de benodigde hijsbanden en de wijze hoe de hijsbanden toegepast mogen worden. Als specialist in hijsbanden ontzorgen wij u volledig met een deskundig advies, goede producten en constante levering. 

Degelijk

Kwalitatief hoogwaardige producten die beschikken over de benodigde certificeringen.

Deskundig

Onze ervaren specialisten voorzien u van een passend en deskundig advies.

Duurzaam

Savix hecht waarde aan duurzaamheid. Informeer naar de recycling mogelijkheden.

Hijsbanden

Savix levert aan bedrijven in de metaalindustrie vooral hijsbanden voor meervoudig- en enkelvoudig gebruik. Onze hijsbanden vinden op grote schaal hun weg naar metaalbedrijven in heel West-Europa en worden op veel verschillende manieren, in verschillende situaties en voor verschillende producten toegepast. Savix kenmerkt zich door het leveren van maatwerk. Heeft u met spoed hijsbanden nodig? Wij kunnen direct uit voorraad leveren.

Voordelen voor staal- en metaalbedrijven: 

  • Deskundig advies voor het juist gebruik van hijsbanden
  • Gecertificeerde hijsbanden, voorzien van handleidingen en gebruiksadviezen
  • Standaard producten uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk en opdruk mogelijk
  • Marktconforme prijzen
  • Gebruikte hijsbanden kunnen voor recycling weer afgevoerd worden

Deskundig hijsadvies voor uw metaalbedrijf

Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een deskundig advies. Wij leveren onze hijsbanden bij metaalbedrijven in heel Nederland, Duitsland en daarbuiten. Wilt u een advies voor het enkelvoudig of meervoudig gebruik van hijsbanden? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u een specifieke vraag of wilt u direct een prijs aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Kunnen wij u helpen?