Gespecialiseerd in het produceren en leveren van kwalitatieve hijsbanden. Dankzij hard werken en het leveren van maximale toegevoegde waarde aan onze klanten, is ons bedrijf snel gegroeid.

Goede samenwerking

Zo zijn we al sinds 2013 dagelijks bezig met het ontdekken van nieuwe toepassingen op onze producten zodat ons product niet alleen een hijsproduct is, maar ook garant staat voor veilig hijsen. Deze hijsbanden worden momenteel toegepast bij bijvoorbeeld het hijsen van prefab kapconstructies.

Goede samenwerking is belangrijk bij Savix. Zo proberen we de lijntjes kort te houden, de informele sfeer te bevorderen en veel verantwoordelijkheid en vertrouwen aan jou als collega te geven. We zin ervan overtuigd dat we op deze manier elke collega een mooie plek binnen ons bedrif kunnen geven. Met elkaar gaan we mooie hijsbanden maken, waar de klant enthousiast van wordt!

SAVIX GROEIT DOOR

Met ons bedrijf groeien we door! Hieronder zie je een impressie van onze nieuwe hightech fabriek. Vanaf deze locatie in Harderwijk produceren en verkopen we onze hijsbanden.

MEER INFORMATIE OVER ONZE VACATURES?

Neem contact op met Lennaert Dijkgraaf. Hij vertelt je graag meer.

Savix Transsupply B.V.

Zeppelinstraat 3
3846 CL Harderwijk
The Netherlands