Hijs op de meest veilige wijze houten elementen met de NEN EN1492-1 gecertificeerde en SHR-gedocumenteerde hijsbanden van Savix. Razendsnel uit voorraad geleverd vanuit onze Nederlandse fabriek, inclusief op maat gemaakte gebruikersinstructies.

Beproefde hijsverbinding

Alle Savix-hijsvoorzieningen zijn onafhankelijk beproefd middels SHR-documentatie.

Productspecifieke informatievoorziening

Voor diverse toepassingen voorziet Savix in uw informatieplicht.

Persoonlijk en deskundig advies

Neem contact op en laat u overtuigen door de expertise van Savix.

Het hijsen van kozijnen, hsb-elementen en andere houten onderdelen voor de woning- en utiliteitsbouw vereist zorgvuldige veiligheidswaarborgen, zeker wanneer u hijsbanden met nieten, nagels of schroeven bevestigt aan het element. Met Savix als producerend leverancier en kennispartner bent u niet alleen verzekerd van betrouwbare hijsbanden, maar krijgt u ook volledige ondersteuning om de veiligheid van uw medewerkers en kostbare producten te beschermen.

OPTIMALE ONDERSTEUNING BIJ DE VEILIGE TOEPASSING VAN HIJSBANDEN

Savix biedt u een breed assortiment aan standaard hijsbanden en one way slings voor het hijsen van houten elementen, voorzien van duidelijke kleurcoderingen en tonnagestrepen. Al onze bewezen hijsoplossingen worden geleverd met een SHR-rapport en digitale instructies voor de correcte bevestiging aan houten elementen, het berekenen van de effectieve working load limit (WLL) en de veilige toepassing door uw medewerkers. Onze hijsspecialisten ondersteunen u hierbij graag met deskundig advies.

UITGEBREIDE MAATWERKMOGELIJKHEDEN VOOR UW TIMMERFABRIEK

Heeft u specifieke hijsoplossingen nodig, wilt u hijsbanden met een aangepaste lengte laten produceren of gecertificeerde hijsbanden voor houten elementen laten voorzien van een eigen logo? Met een state-of-the-art productielijn voorzien we u ook snel en flexibel van maatwerk hijsbanden voor houten elementen. Natuurlijk van vertrouwde, toonaangevende kwaliteit voor het realiseren van beproefde hijsverbindingen.

FULL SERVICE PARTNER VOOR U ALS TIMMERFABRIEK
  • Deskundig advies: Onze hijsspecialisten denken graag mee over hijsvraagstukken binen uw bedrijf en specifieke hijsoplossingen voor afwijkende of zware producten.
  • Flexibele productie, snelle levering: Met een geavanceerd geautomatiseerd en gerobotiseerd productieproces zijn we in staat om snel en flexibel in te springen op specifieke behoeften van uw bedrijf.
  • Pro-actief voorraadmanagement: We ontzorgen u door voorraad voor u aan te houden, waardoor u investeringen kunt spreiden en nooit zonder hijsbanden zit. Zo dragen we bij aan de continuïteit van uw processen.
  • Gebruikersinstructies & training: We helpen u om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen met digitale certificaten, op maat gemaakte digitale gebruikersinstructies en desgewenst ook training voor uw medewerkers.
RECYCLING VAN GEBRUIKTE HIJSBANDEN

Bij Savix zijn we gemotiveerd om zorgvuldig om te gaan met grondstoffen en de carbon footprint van onze hijsoplossingen steeds verder te minimaliseren. Daarom bieden we een retour- en recycleservice. We nemen bij levering van nieuwe hijsbanden graag uw gebruikte hijsbanden weer in. Die worden op hoogwaardige wijze gerecycled tot nieuwe, herbruikbare grondstoffen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Zet ook de eerste stap naar duurzame, in Nederland geproduceerde hijsbanden van toonaangevende kwaliteit. Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Savix Transsupply B.V.

Zeppelinstraat 3
3846 CL Harderwijk
The Netherlands