Bel +31 (0)577 764 000
Bel mij terug

Spanbanden
voor logistiek

Spanbanden voor zakelijk gebruik

Savix is groothandel in hoekbeschermers, spanbanden en hijsbanden. Wij leveren spanbanden voor de zakelijke markt:

Aan professionele transporteurs, distributie bedrijven, producenten, aannemers, winkels in bouwmaterialen en collega-groothandelsbedrijven. Wij zijn niet een van de vele volautomatische webshops die draaien op volume. Wij verkopen weliswaar spanbanden via deze site, maar vanuit de servicegedachte van een échte specialist. U vindt bij ons behalve spanbanden en beschermhoeken in alle soorten en maten vooral ook kennis van spanbanden. En dus ter zake kundig advies over alles wat met spanbanden te maken heeft.


Een hart voor spanbanden

Als jonge ondernemers zijn wij ons gaan specialiseren in beschermhoeken en spanbanden omdat in deze boeiende niche nog écht te ondernemen valt. Het is een relatief eenvoudig product, met echter grote kwaliteitsverschillen. Wij kopen de spanbanden in bij een zorgvuldig geselecteerde producent, waarbij we scherpe afspraken hebben gemaakt over de kwaliteit. Die is dan ook gegarandeerd. Doordat wij vooral grotere partijen verkopen, kunnen wij desondanks de spanbanden voordelig leveren. Dit geldt nog sterker voor de hoekbeschermers, uit onze eigen spuitgietfabriek in Nederland.

polyester spanbanden

Savix spanbanden zijn geweven uit hoogwaardig polyester. Vanzelfsprekend kunt u ook spanbanden laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap. Een relatief geringe investering die enerzijds promotionele waarde heeft en anderzijds voorkomt dat spanbanden en beschermhoeken gaan 'zwerven'. En mochten ze tóch in verkeerde handen vallen, dan maken ze in ieder geval nog reclame voor uw bedrijf.

Meer weten of bestellen?

Wilt u overleggen over de juiste keuze spanbanden voor uw specifieke toepassing, een offerte ontvangen voor een bijzondere of omvangrijke spanbanden bestelling of gewoon meteen een partij spanbanden bestellen? Neem dan vooral contact met ons op. Via het formulier op deze pagina, of door te bellen met (0577)764 000.

Ik wil meer weten:

 

Waarom
savix?
vos eist
absolute
kwaliteit
op maat


Jeffrie Visser # Vos Transport B.V.

Copyright © Savix Transsupply B.V.DisclaimerPrivacy Policy