Hoekbeschermers
voor lading en
spanbanden

Hoekbeschermers (of beschermhoeken) zijn onmisbaar bij het met spanbanden vastsjorren van ladingen met rechte hoekenEnerzijds om de hoeken van het te verladen product te beschermen tegen de druk van de spanband. En omgekeerd om de spanbanden te beschermen tegen de scherpe hoeken van de lading. Een hoekstuk onder de spanband verlaagt het risico op schade of breuk van lading én spanband.

Degelijk

Kwalitatief hoogwaardige producten van die het nodige kunnen verduren.

Deskundig

Onze ervaren specialisten voorzien u van een passend en deskundig advies.

Duurzaam

Savix hecht waarde aan duurzaamheid. Informeer naar de recycling mogelijkheden.

Producent van hoekbeschermers

Savix is producent van hoekbeschermers en kan daardoor gegarandeerd een hoge kwaliteit leveren tegen een concurrerende prijs. Het spuitgietproces wordt volledig in een Nederlandse fabriek doorlopen. Lokale productie van hoekbeschermers biedt ons de mogelijkheid om zeer flexibel in te spelen op speciale vragen van klanten. Speciale kleuren, beschermhoeken uit polypropyleen, het zeer harde ABS of het buigzame HDPE, korte levertijden en uiteenlopende hoeveelheden; Savix levert het.

Duurzaamheid
De hoekbeschermers worden gemaakt van gerecycled kunststof. Het gros van onze beschermhoeken zijn gemaakt van oude PET-flessen.

Hoekbeschermers metaal,
hout, papier

Onze hoekbeschermers vinden toepassing bij transport van onder meer papier (rollen en pallets), karton, hout en metaal. In het laatste geval gaat het niet om bescherming van de lading, maar van de spanbanden. Scherpe metalen profielen kunnen de spanbanden beschadigen of zelfs doorsnijden, met alle risico’s van dien. Hoekbeschermers voorkomen dat. Overigens zijn er geen hoekbeschermers voor papier, voor hout en voor metaal. Alle beschermhoeken zijn gelijk, en universeel toepasbaar.

Wilt u meer weten over hoekbeschermers van Savix? 

Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een deskundig advies. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u een specifieke vraag of wilt u direct een prijs aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Kunnen wij u helpen?