Bel +31 (0)577 764 000
Bel mij terug

beschermhoeken
spanbanden en
hijsbanden

Kwaliteit voor veiligheid 
en kostenbeperking

Beschermhoeken

Onopvallend maar effectief: beschermhoeken beschermen de lading tegen de druk van spanbanden en beschermen tegelijk uw spanbanden tegen scherpe hoeken aan de lading. Beschermhoeken van polypropyleen, ABS of HDPE voorkomen beschadiging aan ladingen papier, hout en metaal. Doordat wij de beschermhoeken zélf produceren, kunnen we u een uitstekende prijs / kwaliteit - verhouding bieden.

Spanbanden

Bezuinigen op spanbanden? Als vervoerder of producent die de waarde van zijn ladingen kent, neemt u geen onnodige risico's op het gebied van veiligheid. U wilt zeker zijn dat de spanbanden die uw ladingen zekeren bestand zijn tegen soms zware omstandigheden. Voor de gezondheid van uw mensen en om schade aan uw lading te voorkomen. U kiest voor kwaliteit in spanbanden. Vast én zeker voor een goede prijs.

Hijsbanden

Wat voor spanbanden geldt, geldt ook voor hijsbanden. Als hijsbedrijf of onderneming die gebruik maakt van hijsmaterieel denkt u continu aan beperking van de risico's voor wat er in hangt én wie er onder loopt (al is hijsen boven mensen natuurlijk in principe verboden). Of het nu gaat om herbruikbare hijsbanden of om hijsbanden voor éénmalig gebruik, u wilt goede hijsbanden tegen een redelijke prijs..

#Hoge
Kwaliteit
#Scherpe
prijzen
#Altijd
een goed
advies

Kunststof beschermhoeken
van eigen bodem


Als marktleider in beschermhoeken voor spanbanden proberen wij steeds de kwaliteit te verhogen en de prijs te drukken.

Ook willen wij de 'carbon footprint' van onze activiteiten beperken. Redenen om de productie van beschermhoeken in eigen hand te nemen. Uw beschermhoeken komen dus niet meer uit China, maar uit onze eigen Nederlandse fabriek! Dat scheelt in de kosten en in belasting van het milieu.

Copyright © Savix Transsupply B.V.DisclaimerPrivacy Policy