Bel +31 (0)577 764 000
Bel mij terug

beschermhoeken
voor logistiek

100% kwaliteitOnopvallend maar effectief: beschermhoeken beschermen de lading tegen de druk van spanbanden en beschermen tegelijk uw spanbanden tegen scherpe hoeken aan de lading. Beschermhoeken van polypropyleen, ABS of HDPE voorkomen beschadiging aan ladingen papier, hout en metaal. Doordat wij de beschermhoeken zélf produceren, kunnen we u een uitstekende prijs / kwaliteit - verhouding bieden.

Snel geleverd

Onze klanten waarderen onder andere de snelle levertijden: "Prettige, correcte en snelle communicatie en leveringen alsmede oplossing gericht mee willen denken met de klant".

Wilt u ook informatie over onze hoekbeschermers, prijzen en levertijden?
Bel direct (0577) 764 000.


Scherpe prijzenHoe kan  het dat wij 100% kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs? Als marktleider in beschermhoeken voor spanbanden proberen wij niet alleen de kwaliteit te verhogen, maar ook continu de prijs te drukken.

U doet rechtstreeks zaken met ons als producent en niet via allerlei handels-bedrijven. Uw beschermhoeken komen niet uit China, maar uit onze eigen Nederlandse fabriek. Dat scheelt enorm in de kosten én in de belasting van het milieu. 

Hoekbeschermers voor lading en spanbanden

Hoekbeschermers (of beschermhoeken) zijn onmisbaar bij het met spanbanden vastsjorren van ladingen met rechte hoeken.

Enerzijds om de hoeken van het te verladen product te beschermen tegen de druk van de spanband. En omgekeerd om de spanbanden te beschermen tegen de scherpe hoeken van de lading. Een hoekstuk onder de spanband verlaagt het risico op schade of breuk van lading én spanband. Savix is zélf producent van jumbo hoekbeschermers en kan daardoor een hoge kwaliteit leveren tegen een verrassend lage prijs.
​​​​​​​

Duurzame hoekbeschermers uit Nederland

In plaats van de productie van onze hoekbeschermers te outsourcen in het Verre Oosten, produceren wij de beschermhoeken zélf met een spuitgietproces in onze eigen Nederlandse fabriek. Lokale productie van hoekbeschermers biedt ons de mogelijkheid zeer flexibel in te spelen op speciale vragen van klanten. Speciale kleuren, beschermhoeken uit polypropyleen, het zeer harde ABS of het buigzame HDPE, korte levertijden en uiteenlopende hoeveelheden... het kan allemaal bij Savix.

Kostenbesparing

Online hoekbeschermers kopen direct af fabriek scheelt natuurlijk in de prijs. Tegelijk betekent dit dat we geen kleine aantallen kunnen leveren. Savix kan u een bijzonder concurrerend aanbod doen bij bestellingen vanaf 1000 stuks. Neem dus snel contact op! Overigens, als u zelf een winkel in transport-hulpmiddelen hebt, is het ook interessant om met ons te komen praten over een mogelijk levercontract. Want soms is inkopen in China níet de voordeligste oplossing.


​​​​​​​Maatschappelijk verantwoord

Hoekbeschermers zijn gemaakt van kunststof en dus op zich geen 'milieuvriendelijk' product. Wel doen wij er alles aan de druk op het milieu zo laag mogelijk te houden. Dat begint met het gebruik van gerecycled kunststof. Het gros van onze jumbo beschermhoeken zijn gemaakt van oude PET-flessen. Maar ook het feit dat wij ze zelf in Nederland produceren is een belangrijk voordeel voor het milieu. In plaats van duizenden kilometers in containers op schepen hoeven de hoekbeschermers maar een korte afstand af te leggen. Van onze fabriek direct naar de eindgebruiker. 

Hoekbeschermers metaal, hout, papier

Onze hoekbeschermers vinden toepassing bij transport van onder meer papier (rollen en pallets), karton, hout en metaal. In het laatste geval gaat het niet om bescherming van de lading, maar van de spanbanden. Scherpe metalen profielen kunnen de spanbanden beschadigen of zelfs doorsnijden, met alle risico's van dien. Hoekbeschermers voorkomen dat. Overigens zijn er geen hoekbeschermers voor papier, voor hout en voor metaal. Alle beschermhoeken zijn gelijk, en universeel toepasbaar.


Hoekbeschermers online bestellen

Voor meer informatie over onze hoekbeschermers of voor het plaatsen van uw bestelling kunt u ons altijd bellen via (0577) 764 000 of contact opnemen via het formulier op onze contactpagina.


Ik wil meer weten:

 

Samen
werken met
savix voelt
prettig en
solideMarcel Krikken # Estron B.V.

Copyright © Savix Transsupply B.V.DisclaimerPrivacy Policy