Hijs uw buizen en betonstaal op de beste en veiligste manier, met de hoogwaardige hijsbanden van Savix. Razendsnel uit voorraad geleverd vanuit onze Nederlandse fabriek.

COMPROMISLOZE KWALITEIT

Verzeker uzelf van gecertificeerde hijsbanden die voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en volledig recyclebaar zijn.

GEGARANDEERDE LEVERZEKERHEID

Borg de continuïteit van uw hijsprocessen met uit voorraad leverbare hijsbanden. Rechtstreeks vanuit onze fabriek geleverd naar uw staalbedrijf.

GRENSVERLEGGENDE ONDERSTEUNING

Ervaar het comfort van proactief voorraadmanagement, digitale documentatie en moderne gebruiksinstructies voor veilig hijsen.

Of u nu extreem zware, zeer lange of juist uiterst kwetsbare buizen hijst; u moet onvoorwaardelijk kunnen rekenen op de kwaliteit van uw hijsbanden. Daarom kiezen metaal-, staal- en bouwbedrijven door heel Europa voor de hijsbanden van Savix.

Ook het hijsen van betonijzer staven, staalmatten, wapeningskorven en supportliggers vraagt het uiterste van uw hijsmiddelen. De premium hijsbanden van Savix zijn daar uitermate voor geschikt. U hijst er efficiënt de zwaarste lasten mee, zelfs onder de meest uitdagende condities.

STANDAARD EN MAATWERK HIJSBANDEN VOOR UW BEDRIJF

Bij Savix vindt u een uitgebreid assortiment aan eenmalig toepasbare en herbruikbare hijsbanden voor buizen, pijpen, wapening en andere staalproducten. We produceren ze op duurzame wijze voor u volgens de DIN 60005 of EN1492, voorzien van kleurcoderingen en tonnagestrepen. Wilt u extreem zware staalproducten hijsen, heeft u hijsbanden met een aangepaste lengte nodig of wilt u hijsbanden met een eigen logo laten bedrukken? Met een state-of-the-art productielijn voorzien we u ook snel en flexibel van maatwerk hijsbanden.

FULL SERVICE PARTNER VOOR U ALS STAALPRODUCENT
  • Deskundig advies: Onze hijsspecialisten denken graag mee over hijsvraagstukken binen uw bedrijf en specifieke hijsoplossingen voor afwijkende of zware producten.
  • Flexibele productie, snelle levering: Met een geavanceerd geautomatiseerd en gerobotiseerd productieproces zijn we in staat om snel en flexibel in te springen op specifieke behoeften van uw bedrijf.
  • Pro-actief voorraadmanagement: We ontzorgen u door voorraad voor u aan te houden, waardoor u investeringen kunt spreiden en nooit zonder hijsbanden zit. Zo dragen we bij aan de continuïteit van uw processen.
  • Gebruikersinstructies & training: We helpen u om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen met digitale certificaten, op maat gemaakte, digitale gebruikersinstructies en desgewenst ook training voor uw medewerkers.
RECYCLING VAN GEBRUIKTE HIJSBANDEN

Bij Savix zijn we gemotiveerd om zorgvuldig om te gaan met grondstoffen en de carbon footprint van onze hijsoplossingen steeds verder te minimaliseren. Daarom bieden we een retour- en recycleservice. We nemen bij levering van nieuwe hijsbanden graag uw gebruikte hijsbanden weer in. Die worden op hoogwaardige wijze gerecycled tot nieuwe, herbruikbare grondstoffen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Zet ook de eerste stap naar duurzame, in Nederland geproduceerde hijsbanden van toonaangevende kwaliteit. Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Savix Transsupply B.V.

Zeppelinstraat 3
3846 CL Harderwijk
The Netherlands