Bel +31 (0)577 764 000
Bel mij terug

HIJSBANDEN
voor logistiek

Hijsbanden en one way slings voor elke toepassing

Er zijn veel verschillende hijsbanden op de markt. De kwaliteit is over het algemeen goed, ook al omdat elke band moet voldoen aan strenge normen.

U kunt bij Savix 'gewone' hijsbanden kopen, geschikt voor hergebruik, maar wij hebben ook banden voor éénmalig gebruik te koop, de zogenaamde 'one way slings'. Zowel de hijsbanden met lussen als de One Way Slings van Savix hebben een onovertroffen prijs/kwaliteit-verhouding, met name bij bestelling van grote partijen. Zoekt u hijsbanden voor uw onderneming? Neem contact met ons op voor een zowel inhoudelijk als financieel voorstel op maat.

One way sling - hijsband voor eenrichtingsverkeer
​​​​​​​

De Engelse naam voor de hijsband voor eenmalig gebruik is 'One Way Sling' of wel de 'hijsband voor eenrichtingsverkeer'. Wij zeggen 'hijsband

voor eenmalig gebruik', maar dit betekent niet dat de lading maar één keer gehesen mag worden. Het komt regelmatig voor dat de lading tijdens het transport van fabriek naar klant diverse keren verplaatst wordt met de hijsband, bijvoorbeeld tijdens een tussenstop in een distributiecentrum. 'One way sling' is dan ook een betere naam, want hij geeft aan dat de band met de lading 'meereist' tot de eindbestemming. Belangrijk voordeel van de eenmalige hijsband is dat de fabrikant van het te transporteren materiaal de hijsband zélf aanbrengt. Dit verlaagt de foutkans door onoordeelkundig bevestigen.

Eindeloze hijsband of rondstrop

De eindeloze hijsband of rondstrop heeft als bijzondere eigenschap dat de hijsband een ronde lust vormt uit één stuk. Hijsmachinisten werken graag met de rondstrop omdat ze deze door de vorm op verschillende manieren kunnen bevestigen aan veelvormige lasten. Savix heeft een breed assortiment eindeloze hijsbanden voor elke werklast.

Hijsbanden inclusief advies

U kunt bij Savix hijsbanden bestellen door te bellen of mailen. Wij zorgen dat uw hijsbanden bestelling snel en correct wordt geleverd. Een belangrijke plus van hijsbanden kopen bij Savix is dat wij écht verstand hebben van hijsbanden. Wij kunnen u daardoor goed adviseren over de juiste hijsband voor uw toepassing. Met name bij One Way hijsbanden, waar u als leverancier van producten inclusief het hijsmaterieel verantwoordelijk bent voor de veiligheid, is het van belang om exact de juiste hijsbanden te gebruiken. Denk daarbij ook aan extra beveiliging met beschermhoeken.

Hijsbanden op maat

Savix levert hijsbanden en beschermhoeken in alle soorten en maten. Wij kunnen het hijsmaterieel voorzien van uw logo of slogan, zodat u daarmee uw producten tijdens het transport een persoonlijk tintje kunt geven. Ook ondersteunen wij u graag bij het organiseren van een recycle-programma voor het terugnemen en recyclen van eenmalige hijsbanden, zodat de One Way hijsband tóch retour komt. Meer weten of bestellen? Bel 0577 764 000 of vul het contactformulier in.

Ik wil meer weten:

 

#Hoge
Kwaliteit
#Scherpe
prijzen
#Altijd
een goed
advies

Copyright © Savix Transsupply B.V.DisclaimerPrivacy Policy