Bel +31 (0)577 764 000
Bel mij terug

duurzame
hoekbeschermers

Nederlands fabricaat

Als marktleider in beschermhoeken voor spanbanden proberen wij steeds de kwaliteit te verhogen en de prijs te drukken. Maar we proberen niet alleen te bezuinigen om meer marge te verdienen.

We werken ook aan de efficiency van onze productie en optimalisatie van de inkoop om de 'carbon footprint' van onze activiteiten beperken. Een van de manieren om dat te doen, is de productie van beschermhoeken in eigen hand te nemen. Uw beschermhoeken komen dus niet meer in een container helemaal uit China, duizenden kilometers over zee, maar worden 'om de hoek' geproduceerd in onze eigen Nederlandse fabriek! Dat scheelt in de vervoerskosten en in belasting van het milieu. Dubbele winst!

Duurzame hoekbeschermers uit oude PET-flessen
​​​​​​​
Vanzelfsprekend kun je kunststof hoekbeschermers niet echt een 'milieuvriendelijk' of 'duurzaam' product noemen.

Beschermhoeken voor meermalig gebruik zijn nu eenmaal gemaakt van solide kunststof en dus niet biologisch afbreekbaar. Wij doen echter erg ons best om ervoor te zorgen dat er geen fossiele grondstoffen nodig zijn voor de productie. Door gebruik te maken van gerecycled materiaal - oude PET-flessen - kunnen we toch van relatief duurzame hoekbeschermers spreken. Want recycling van plastic verlaagt de impact op het milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een actief MVO-beleid betekent niet dat je mooie rapporten laat opstellen en certificaten behaalt, het is vooral ook een mentaliteitskwestie. Dat je bij alles wat je onderneemt, nadenkt over de gevolgen voor de natuur en het milieu en dat je probeert om de negatieve invloed te minimaliseren. We moeten produceren en vervoeren, en dat kost energie. Maar door continu te zoeken naar nieuwe, schonere manieren om ons werk te doen, zijn wij toch maatschappelijk verantwoord actief.

Duurzaam is verrassend voordelig

Veel ondernemers denken dat producten uit China automatisch goedkoper zijn. Wij bewijzen dat dit niet zo is en gaan actief de concurrentie aan. Op duurzaamheid, maar óók op prijs. Door de korte afstand tussen de Nederlandse fabriek en onze klanten - maar ook door gebruik van gerecycled materiaal als grondstof - kunnen wij een verrassend voordelig assortiment hoekbeschermers bieden, zonder enige concessie aan de kwaliteit!

Duurzame hoekbeschermers tegen een goede prijs

Voor meer informatie over de duurzaamheid van onze hoekbeschermers kunt u ons bellen via 0577 764 000 of contact opnemen via onderstaande button.

duurzaam?
wist u dat onze
producten van
gerecycelde
pet-flessen
worden
gemaakt?

​​​​​​​
Savix kiest Sustainable

Copyright © Savix Transsupply B.V.DisclaimerPrivacy Policy