Spanbanden voor
zakelijk gebruik

Savix levert spanbanden aan transporteurs, distributiebedrijven, producenten, aannemers, winkels in bouwmaterialen en collega-groothandelsbedrijven. Vanuit de servicegedachten én met een deskundig advies leveren wij onze producten, rechtstreeks vanaf de fabriek. 

Savix koopt de spanbanden in bij zorgvuldig geselecteerde producenten. De kwaliteit is beproefd, gegarandeerd en gecertificeerd. Doordat Savix de spanbanden levert in grotere partijen, kunnen wij deze tegen concurrerende prijzen leveren.

Degelijk

Kwalitatief hoogwaardige producten van die het nodige kunnen verduren.

Deskundig

Onze ervaren specialisten voorzien u van een passend en deskundig advies.

Duurzaam

Savix hecht waarde aan duurzaamheid. Informeer naar de recycling mogelijkheden.

Polyester spanbanden

Savix spanbanden zijn geweven uit hoogwaardig polyester. Vanzelfsprekend kunt u ook spanbanden laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap. Een relatief geringe investering die enerzijds promotionele waarde heeft en anderzijds voorkomt dat spanbanden en beschermhoeken gaan ‘zwerven’. En mochten ze tóch in verkeerde handen vallen, dan maken ze in ieder geval nog reclame voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over de spanbanden van Savix? 

Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een deskundig advies. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u een specifieke vraag of wilt u direct een prijs aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Kunnen wij u helpen?