De beste hijsbanden en een deskundig hijsadvies voor de houtskeletbouw

Als houtskeletbouwer en producent van prefab daken, vloerelementen, dakelementen en gevelelementen levert u mooie producten af. U wilt zich daarbij geen zorgen maken over de benodigde hijsbanden en de wijze waarop de hijsbanden toegepast mogen worden. Als specialist in gecertificeerde hijsvoorzieningen ontzorgen wij u volledig met een deskundig advies, goede producten en constante levering. 

Degelijk

Kwalitatief hoogwaardige producten die beschikken over de benodigde certificeringen.

Deskundig

Onze ervaren specialisten voorzien u van een passend en deskundig advies.

Duurzaam

Savix hecht waarde aan duurzaamheid. Informeer naar de recycling mogelijkheden.

Hijsbanden

Savix levert aan houtskeletbouwers in Nederland, Duitsland en daarbuiten. Wij leveren hijsbanden voor het veilig hijsen van prefab daken, prefab vloerelementen, prefab gevelelementen en prefab dakkapellen. Heeft u hijsbanden nodig? Wij kunnen direct uit voorraad leveren. Savix levert de hijsbanden voor de juiste toepassing.

Voordelen voor houtbouwers: 

  • Deskundig advies voor het juist gebruik van hijsbanden
  • Gecertificeerde hijsbanden, voorzien van handleidingen en gebruiksadviezen
  • Standaard producten uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk en opdruk mogelijk
  • Marktconforme prijzen
  • Gebruikte hijsbanden kunnen voor recycling weer afgevoerd worden

Deskundig hijsadvies voor houtskeletbouwers

Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een deskundig advies. Wij leveren onze hijsbanden bij houtskeletbouwers in heel Nederland, Duitsland en daarbuiten. Hijst u prefab vloerelementen, prefab dakelementen en gevelelementen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u een specifieke vraag of wilt u direct een prijs aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Kunnen wij u helpen?