Hijsbanden en one
way slings voor
elke toepassing

Hijsbanden moeten voldoen aan strenge normen. Dat is niet zo vreemd want hijsbanden hebben soms te kampen met extreme lasten die zonder problemen gehesen moeten kunnen worden. Savix levert hijsbanden – geschikt voor hergebruik – en ‘one way slings’. Laatstgenoemde banden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. 

 

Lees meer over hijsbanden voor timmerfabrieken
Lees meer over hijsbanden voor houtskeletbouw
Lees meer over hijsbanden voor de staal- en metaalindustrie

Degelijk

Kwalitatief hoogwaardige producten die beschikken over de benodigde certificeringen.

Deskundig

Onze ervaren specialisten voorzien u van een passend en deskundig advies.

Duurzaam

Savix hecht waarde aan duurzaamheid. Informeer naar de recycling mogelijkheden.

Hijsbanden

De eindloze hijsband heeft als bijzondere eigenschap dat deze een ronde lus vormt uit één stuk. Hijskraanmachinisten werken graag met de eindloze hijsband omdat ze deze door de vorm op verschillende manieren kunnen bevestigen aan veelvormige lasten. Savix heeft een breed assortiment eindloze hijsbanden voor elke werklast.

One way sling – hijsband voor eenrichtingsverkeer

De Engelse naam voor de hijsband voor eenmalig gebruik is ‘one way sling’, ofwel de ‘hijsband voor eenrichtingsverkeer’. Wij noemen het de ‘hijsband voor eenmalig gebruik’. Maar, wat is eenmalig? Betekent dit dan dat de hijsband slechts één keer gebruikt mag worden, of ligt dit anders? Mag de hijsband meereizen naar de bestemming?

De adviseurs van Savix praten hier graag met u over door, want u wilt duidelijkheid en veiligheid voor u en uw omgeving.

Wilt u meer weten over de hijsbanden van Savix?

Om een optimaal product af te leveren ontwikkelt Savix haar eigen hijsbanden. Hierdoor is het ook mogelijk om hijsbanden op maat en met eigen opdruk te leveren. Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een deskundig advies. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u een specifieke vraag of wilt u direct een prijs aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Kunnen wij u helpen?